video untuk tasir

video
video ini kami tujukan untuk pianist intension yang menyambut hari jadinya yang ke 24tahun pada hari jumaat.. happy birthday~ hahaha

song release

to all fans, friends, family,neighbours, ketua kampong, penghulu, imam-imam and music lovers, tadi pukul 5 officiallynya our latest song 'dia' release udah arah pelangi.. thanks to dj Aliff bgtau bila kna mainkan and to pelangi~ thnks also to syarif d-hask brabishly..

kan becrita pasal lagu dia ani, which is last minit btukar sal awal2 kan record lagu lain~ awwu~. Lagu 'dia' ani composed by ali..

dlm masa yng terdekat ani kami kn buat mini-album tunggu lagu sbuting siap.. f kan booking pun buleh udah ni.. hahaha
Btw request2 saja lagu kami ahh, buat saja mcm lagu sendiri.. n support brunei artist hahaha




Main Band saturday nite

sorry akhir update.. ada busy dikit hehe..mlm minggu kami main band di junjungan.. enjoyla jua main and thanks sal invite kami main.. =D














ada good news... " woww....~ nampak nya, buat lagu lagi untung dari jual unta.."

Yaw semua....last thursday masa atu lagu baru kami hingga akhir waktu released dipelangi fm kira2 dalam kul 7pm...=) plus satu g good news today lagu sangat-sangat masuk carta kitani no. 6 naik satu tangga dari last week no.7...walaupun nda sebarapa tpi happy jua kmi lah...well done to us and crew ...=) keep supporting us...thanx to yg slama ni support band kami and penggemar muzik tanah air.....=)

kami akan cuba meningkatkan lagi kualiti lagu2 kami dan cuba menghasilkan lagu yang unik, catchy dan 'disukai ramai'....hehehe




p/s : jgn malu jgn segan, klu kn mendgr lagu kmi, request saja arah pelangi .. =)

@ river view hotel

Malam Isnin masa 2 kami main band untuk majlis ambil-ambilan kaka cwadud di hotel river view...ada lucky draw sma bagi2 hadiah apa...=)

will be updated....soon...

PELANGI SPOTLITE

Syukur Alhamdulillah dengan usaha dan kerja keras tanpa tidak putus asa serta keazaman yang cekal dan berkat, sokongan pendengar dan peminat yang sporting merequest lagu kami iaitu sangat-sangat, akhirnya kami dipilih menjadi PELANGI SPOTLITE untuk jan 2010...
Kami inda expect kana masukkan ke PELANGI SPOTLITE...dj Alif tpun cmuiz psl kami jdi pelangi spotlie a2 hari isnin msa 2 so cmuiz pun text kami semua gtau psl news a2. sekali selasa pagi kami dtg ke RTB recording untuk promo. Sesi recording 2 kami sama dj Fauzan. Siuk msa d studio bgambar2, ketawa2, ada saja cali a2...msa recording smua okeh...ada kajar2 a2 p fun lah hahahaha

thanks to pelangi and pendengar2 and inda lupa thanks to syarif d'hask...well done untuk kami...=D keep supporting us and we'll do our very best to make more great songs...peace =)

Our December

Assalamualaikum semua.....sorry 4 the late update...kami busy bth2 ani...b4 a2...happy new year 2010 utk semua...=) kn start ceta kami dulu...ia cemani cetanya 2...mid December msa 2 bru kami selesai recording 3 buah lagu...siuk lh jua...=) tajuk lagu2nya 'hingga akhir waktu', 'dia' dan 'hanya kamu'. kami 2 awal2 plan kn record 2 lagu gnya p last2 jadi 3 tia...

Kalau ceta psl lagu2 ani, lagu hanya kamu sebenarnya sehari gnya membuat...ia cemani cetanya, mula2 lagu lain kn d record which is last minit jua membuat. tpi pastu b4 kn recording kali ke 3, baru tah kami decide lagu hanya kamu lagi molek record kan. Sama cetanya lagu dia, awal2 lagu lain kn d record p seminggu b4 recording berubah jadi lagu dia...thanx to syarf d'hask...=)

our next plan kan membuat EP album...masani masih proses membuat design cover EP..maybe buleh siap awal tahun anilahh.. hihi

Lapas ani, lagu hingga akhir waktu kami hantar...good work intension and the crew =)

Tunggu2 ja lagu kami...=)